Rotterdam Havalimanı karıştı, seferler iptal edilince 170 Corendon yolcusu havalimanını işgal etti!

Rotterdam Havalimanın'nda yolcular çileden çıktı. Ankara uçuşları iki sefer ertelenen yaklaşık 170 Corendon yolcusu havalimanını işgal edince, yetkililerden alanı boşaltmak için uyarı üstüne uyarı geldi.

25.07.2022, 21:47 Haberler
Rotterdam Havalimanı karıştı, seferler iptal edilince 170 Corendon yolcusu havalimanını işgal etti!

Ankara'ya gitmek için Rotterdam havalimanını kullanan Corendon yolcularının uçakları iki sefer üst üste ertelenince yolcular havalimanını işgal etti. Seferlerinin ertelenmesine sinirlenen yolculardan bazıları check-in kontuarını bazıları ise giriş kapısını bloke etmekle tehdit etti. Yetkililer,alanın boşatılması için yolculara uyarı yaptı. 

YOLCULAR ÇİLEDEN ÇIKTI 

Rijnmond gazetesinde yer alan habere göre, Pazar akşamı saat 21:05’de, Ankara’ya gitmek üzere kalkacak olan uçak için Rotterdam Havalimanına gelen yolcular seferlernin iptal edildiğini öğrendi. Uçuşlarının pazartesi günü sabah saatlerine ertelendiğini öğrenen yolculardan bazıları çileden çıktı ve tehditler yağdırmaya başladı. 

ANKARA'DAN GELECEK UÇAK GEÇ HAVALANDIĞI İÇİN.. 

Gazeteye yapılan açıklamaya göre, Ankara’dan gelecek olan uçak geç havalandığı için sefer iptal edildi. Havalimanında gürültü kirliliği nedeniyle saat 23:00'ten sonra yolcu uçaklarının alana inmesine izin verilmemesinden dolayı sefer Pazartesi sabah saat 08:00’e ertelendi.

Bu sabah uçuşlarını gerçekleştirmek için alana gelen yolcular ikinci bir şokla karşılaştı. Rotterdam Ankara seferini yapacak olan uçuş bir kez daha ertelendi. Yeni uçuşın Salı günü saat 10:00’a ertelendiğini duyan bazı yolcular  Corendon’dan açıklama yapacak bir yetkili bulamadıklarını dile getirip, alandan  hiçbir uçak kalkmaması için kapıları tutma tehdidinde bulundu. Yetkililer yolcuları sakinleştirmeye çalışıp, alandan uzaklaşmaları için uyarıda bulundu. Alan sözcüsü Corendon’un, yolcularla daha fazla iletişim kurmak zorunda olduğunu belirtip, “Corendon ile iletişim kurmak zor, anlıyorum. Bu kişilerin bu kadar uzun süredir herhangi bir bilgi alamamış olmaları çok üzücü.” ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdi. 

banner79
Yorumlar (0)