Sırbistan sınırında kontrollere takılan bir Türk'ün aracından on binlerce euro çıktı!

Sırbıstan'ın Horgos sınır kapısında kontrollere takılan bir Türk'ün aracında 60.900 euro bulundu. Ele geçirilen paraya el konulurken, sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı.

04.06.2022, 22:45 Haberler
Sırbistan sınırında kontrollere takılan bir Türk'ün aracından on binlerce euro çıktı!

Sırbıstan'ın Horgos sınır kapısında kontrollere takılan  Almanya plakalı bir araç geçiş yaparken durdurularak arandı. Alman plakalı Audi Q8 marka bir aracı durduran gümrük polisleri, araç içerisine saklanmış  60.900 euro ele geçirdi. 

YOLCU KOLTUĞUNUN ALTINA GİZLEMİŞ

Gümrük polisleri 58 yaşındaki Türk sürücüye beyan etmesi gereken bir şey olup olmadığını sorduğunda, sürücü sadece kişisel bagajı olduğunu ve yanında 5 bin euro bulunduğunu belirtti. Araç içerisinde detaylı arama gerçekleştiren memurlar, yolcu koltuğunun altına gizlenmiş bir çanta içinde  yüklüce para buldu.

ONBİNLERCE EURO ELE GEÇİRİLDİ 

Gümrükten yapılan açıklamada ele geçirilen paranın toplamda 60.900 euro olduğu belirtildi. Avrupa Birliği ülkelerine giriş yapılırken yolcuların beraberinde yüksek miktarda para ve altın takı getirmesi yasak olduğu için bulunan bu paranın 10 bin eurosu sürücüye iade edilirken kalan miktara el konuldu ve sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı. 

''Fotoğraf kaynak: Sırbistan Gümrük Dairesi''

banner1
Yorumlar (0)