Turgut Torunoğulları önderliğinde başarılı insanlar bir araya geldi!

Merkezi Hollanda'da bulunan Avrupa'nın bir çok ülkesinde dayanıklı mutfak ürünleri satan Edelstaal grupta çalışan bayanlara yönelik bir toplantı organize edildi.

16.03.2022, 16:54 Haberler
Turgut Torunoğulları önderliğinde başarılı insanlar bir araya geldi!

Türkiye'de ve Avrupa'nın 20 ülkesinde faaliyet gösteren firma, her geçen gün başarı grafiğini yükseltiyor. 40 yıla yakındır faaliyetlerini sürdüren ve son yıllarda çok sayıda Türk bayana iş olanağı sağlayan firma istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürüyor.

Firmanın Denbosch kentindeki genel merkez binasında düzenlenen geceye Türkiye'den katılan Edelstaal Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğuları, araştırmacı yazar Yunus Arıkan, yazar Gülsemin Konca ile başarının sırları anlatıldı.

Geceye konuşmacı olarak katılan diğer konuşmacı Ertan Torunoğulları da gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Turgut Torunoğulları önderliğinde başarılı insanlar bir araya geldi

Düzenlenen gecede başarılı temsilcilerde ödüllendirildi. Gecede bir konuşma yapan Edelstaal Yönetim kurulu başkanı Turgut Torunoğulları şu ifadeleri kullandı: 

40 yıl evvel bir avuç inanmış arkadaşımızla çıktığımız bu yolda, her geçen gün daha ileriye gitmekteyiz. Yıllar evvel Hollanda'da başlatmış olduğumuz bu çalışmalarımız gün geçtikçe daha geniş kitlelere ulaştırmaktayız. Bu gün artık Türkiye ve yaklaşık 20 Avrupa ülkesinde çok sayıda bayan çalışma arkadaşımızla başta Avrupalı Türkler olmak üzere faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Türk bayanlara olanak tanındığında onların başaramayacağı iş yoktur. Başta Hollanda olmak üzere, Fransa, Belçika, İngiltere, Danimarka, Avusturya, İsviçre, Almanya'da çalışmalar yapan ve firmamızın ürünlerini ve firmamızı tanıtan bu arkadaşlarımızın başarı grafiği her geçen gün yükselilyor. Ürünlerimizi kullanan ilk kuşağın torunları da ürünlerimizi bilinçli bir şekilde kullanıyorlar. Ürünleri kullanan müşterilerimizin ürünlerimizin kullanımından doğan memnuniyetleri bizleri mutlu ediyor vede motivasyonumuzu arttırıyor.

Başarıya ulaşmak ve zirvede kalmak bu anlamda önem kazanmaktadır. Arkadaşlarımız her geçen gün başarılarına başarı ekliyorlar onların bu başarıları bizleri gururlandırıyor.

Turgut Torunoğulları önderliğinde başarılı insanlar biraraya geldi

AZMİN ZAFERİ

Geceye Türkiye'den katılan araştırmacı yazar Yunus Arıkan da kendi yaşımından örneklerin sunduğu konuşmasında duygulu anlar yaşandı. Kendisinin okumaya çok hevesli olduğunu ve bunu gerçekleştirmek için bir çok zorluğa göğüs gerdiğini ve bir çok zorlamaya rağmen amacına ve ideallerine ulaşmak için büyük mücadeler verdiğini ve bu mücadelesinin amacına ulaştığını belirten Arıkan, çok sayıda roman yazdığını ve eserlerinde güncel konulara ve kendi yaşamından da kesitlere yer veren yazar konuşmasını "bugün burada Türk bayanlarının başarısını görmekten onur ve kıvanç duydum. Onlardaki bu aideyet duygusunu bizzat burada gözlemledim. Onların başarılarını görmek bizleri son derece memnun etmiştir. Başarıya giden yolda aidiyet duygusu da büyük önem taşımaktadır. Bu aile firmasının Avrupanın değişik ülkelerinde göstermiş olduğu bu başarı bizi mutlu etmiştir. Bu kurumda çalışan tüm arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum." şeklinde sürdürdü.

Gecede bir konuşma yapan Edelstaal Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları da konuşmasında "Edelstaal grup olarak Türkiye'de başta turizm olmak üzere bir çok alanda faaliyetler göstermektedir. Tam koranadan çıktık derken Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş turizmdeki umutlarımızı hayal kırıklığına uğrattı, bu savaş sektörü zor durumda bıraktı. Değerli çalışma arkadaşlarımız bizler sizlerinde yardımıyla bu zor günleri aşacağız. Son yıllarda başarı grafiğini yükselten firmamız siz değerli çalışma arkadaşlarımızla beraber bu zorlukları da aşacağız. Siz değerli çalışma arkadaşlarımıza güveniyoruz. Firma olarak 2022 de planladığımız hedefe ulaşacağımızı düşünüyoruz. Rusya ile Ukrayna arasındaki bu savaşın bir an önce bitmesini ve Dünya'nın bir an önce arzuladığı barış ortamına kavuşmasını temenni ediyoruz. 2022’de sizinle paylaşacağımız sürpriz projelerimiz olacak ve başarıya ulaşmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." şeklinde ifadelere yer verdi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde konuşan ve geceye katılanlara deneyimlerini aktaran satış temsilcileri uzun yıllardır Şimtronic firmasında bir aile ortamında çalışmaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.

Daha sonra kitaplarını imzalayan Yunus Arıkan ve Gülsemin Konca okurlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

banner79
Yorumlar (0)