Karışık Ayhan Tonca, Öztürk safında yer aldı ve ahlaksızca bel altı saldırıya geçti

DENK Partisi Avrupa Parlamentosu seçimlerinde liste başı adayı olan ve seçmen tarafından seçim sandığında kalan karışık Ayhan Tonca, milletvekili Selçuk Öztürk safına geçti ve DENK lideri milletvekili Tunahan Kuzu'ya karşı bel altı açıklamalarda bulundu. Tonca'nın Hollanda medyasına verdiği açıklamalar, gazeteci Eşref Kerküklü ve Oğuzhan Kılıç tarafından analiz edildi ve Tonca'nın Kuzu'ya karşı saldırgan açıklamaları kınandı.

23.05.2020, 19:41 Haberler
Karışık Ayhan Tonca, Öztürk safında yer aldı ve ahlaksızca bel altı saldırıya geçti
DENK Partisi Avrupa Parlamentosu seçimlerinde liste başı adayı olan ve seçmen tarafından seçim sandığında kalan karışık Ayhan Tonca, milletvekili Selçuk Öztürk safına geçti ve DENK lideri milletvekili Tunahan Kuzu'ya karşı bel altı açıklamalarda bulundu.

Tonca'nın Hollanda medyasına verdiği açıklamalar, gazeteci Eşref Kerküklü ve Oğuzhan Kılıç tarafından analiz edildi ve Tonca'nın Kuzu'ya karşı saldırgan açıklamaları kınandı. Kerküklü ve Kılıç tarafından sohbet tadında yapılan söyleşi de Kerküklü, "Ayhan Tonca'nın bu açıklamasını kınıyorum. Hani bir söz var ya 'kalıbının adamı değil' işte Ayhan Tonca'nın bu tavrı bu söze uygun biri" diyerek Tonca'nın kalıpsız olduğunun altını çizdi.

OĞUZHAN KILIÇ: AYHAN TONCA EĞER ŞEREFİN VARSA AÇIKLA

Gazeteci Oğuzhan Kılıç, yaptığı konuşmada Ayhan Tonca'ya seslenerek, "eğer şerefin varsa PKK ve FETÖ ile aynı açıklamaya neden imza attın ve PKK, FETÖ safında cesur gazetecilere karşı saf tutun? Eğer şerefin varsa açıkla" dedi.

'AYHAN TONCA PUSUDA BEKLİYOR'

Yapılan söyleşinin devamında, Ayhan Tonca'nın DENK'te ceyran eden olaylarda parmağı var ve yaptığı açıklamalara göre pusuda beklediği ortaya çıkmış olduğu belirtildi.

Gazeteciler tarafından yapılan o açıklamalar:

https://www.youtube.com/watch?v=LJTTMIRDmOc&feature=youtu.be

banner1
Yorumlar (1)
Hatice 4 yıl önce
Adi piskikler sizin gibi dini imani serefi olmayanlar anca boyle konuşur herkes kendi gibi bilirmisya herkesi sizler nasil bir serefsizseniz herkeside oyle goruyorsunuz fetoda hainleride sizlersiniz birilerini öne atarak bir halt olamazsiniz adi insanlarsiniz soyadindan belli serefsiz vatan haini pkk serefsizi oldugun