74 yaşında bir kişi, Hollanda'da yasaklı intihar ilacı satmaktan yakalandı!

Hollanda'da tüyler ürperten durum! Castricum’da 74 yaşında bir kişi, intihar etmek isteyenlere yasa dışı yollardan satış sağlayarak 4 kişinin ölümüne yol açtı. Zanlının sattığı haplardan yüksek miktarlarda gelir elde ettiğinden şüpheleniliyor. Savcılık tarafından yapılan açıklamada araştırmanın derinleştirilerek devam edileceği belirtildi.

26.02.2022, 03:08 Haberler
74 yaşında bir kişi, Hollanda'da  yasaklı intihar ilacı satmaktan yakalandı!

Hollanda'da 74 yaşındaki bir adam,  yasaklı intihar ilacı satma ve kara para aklama şüphesiyle gözaltına alındı. Zanlının, intihar etmek isteyenlere internet üzerinden yasa dışı yollarla  satış sağlayarak 4 kişinin ölümüne yol açtığı tahmin ediliyor.Savcılık açıklamasında, Zeeland'da yasak ilacın satışına yönelik yapılan suç duyurusu ve Breeda’da bir kişinin ölümü sonrası yapılan araştırmada, mağdurların intihar ilacını Castricum’da ikamet eden kişiden aldığının belirlendiği ve bu sayede zanlıya ulaşıldığı belirtildi. 

500 KİŞİYE İNTİHAR İLACI SATMIŞ 

Zanlının 500 kişiye intihar ilacı sattığı ortaya çıktı. Savcılık tarafından yapılan açıklamada  şuana kadar gerçekleşen dört ölüm vakasının, şüpheli tarafından sağlanan yasaklı ''midel-x' olarak bilinen intihar hapının yutulması sonucu oluştuğuna dair güçlü şüpheler bulunduğu aktarıldı. 

Zanlı gözaltına alınırken evinde de arama yapıldı.

banner1
Yorumlar (0)