DENK Partili Doğukan Ergin bir ilke imza attı: İlk Türk kökenli belediye encümeni olacak!

 Schiedam belediyesinde ikinci parti olarak çıkan DENK, bir ilke daha imza attı ve ilk Türk kökenli belediye encümenini çıkarttı. DENK Partili Doğukan Ergin, ilk Türk kökenli belediye encümeni adayı oldu.

24.06.2022, 23:43 Haberler
DENK Partili Doğukan Ergin bir ilke imza attı: İlk Türk kökenli belediye encümeni olacak!

Mart ayında yapılan yerel seçimlerde Schiedam belediyesinde ikinci parti olarak çıkan Denk Partisi, bir ilke daha imza attı.  Belediye koalisyonunda yer alan DENK partisi aynı zamanda Schiedam tarihinde ilk Türk kökenli Belediye encümenini çıkarttı. O isim ise Doğukan Ergin oldu. 

ÇALIŞMALARIYLA ADINDAN SÖZ ETTİREN BİR İSİM 

Doğukan Ergin, uzun süredir DENK Partisinin parlemanto grubunda çalışan bir isim. 30 yaşındaki Ergin'in yaptığı çalışmalar ses getirmeye devam ediyor. Doğukan Ergin son olarak,  Schiedam’da Türk kökenli yaşlılar için özel konut yapımıyla adını duyurumuştu

''HOLLANDA'YA GELEN BİR GURBETÇİNİN TORUNUYUM''

Doğukan Ergin de sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda duygu ve düşüncelerini ifade etti. Ergin,  “1968 yılında bir cam fabrikasında çalışmak üzere Hollanda’ya gelen bir gurbetçinin torunuyum ve bundan dolayı Schiedam şehrinde wethouder olarak sorumluluk almak ayrıca gurur verici” dedi.

Yorumlar (0)