Fahrettin Koca'dan hastanede tedavi gören Dilara Şahin ve ailesine moral ziyareti!

Hollanda'da yaşam fişi çekilmek istenen Türk kızı Dilara Şahin, Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye'ye nakledilmişti. Sağlık Bakan'ı Fahrettin Koca Dilara'yı ve ailesini hastanede ziyaret ederek manevi destekte bulundu.

09.02.2022, 12:19 Haberler
Fahrettin Koca'dan hastanede tedavi gören Dilara Şahin ve ailesine moral ziyareti!

Hollanda'da yaşayan 24 yaşındaki Türk kızı Dilara Şahin, yaklaşık 5 ay önce halsizlik ve baş ağrısı ile gittiği hastanede ölüm kalım savaşı veriyordu. Yaşam fişi çekilmek istenen Türk kızı, ambulans uçakla alınıp, Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye'ye nakledilmişti. Sağlık Bakan'ı Fahrettin Koca ise Dilara'yı ve ailesini hastanede ziyaret ederek moral desteği verdi. 

FAHRETTİN KOCA'DAN ANLAMLI ZİYARET

Hollanda'da yattığı hastanede doktorların umudunu kestiği ve yaşam fişini çekmek istediği  Türk kızı Dilara Şahin, Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye'ye getirilmişti. Yaklaşık bir haftadır Türk doktorlarına emanet edilen Dilara'nın sağlık durumu hakkında detaylı bir bilgi doktoru tarafından yakın zamanda verilecek. Hastaneye gelerek aileyi ve Dilara'yı ziyaret eden Fahrettin Koca, Allah'ıma şükürler olsun şimdi devletimizin şefkatli kollarındasınız sizlere devletimizin imkanlarını sunmaya hazırız. Kalbinizi ferah tutun, Allah'ın izniyle sizlerin yüzünüzü güldüreceğiz.Yakında Cumhurbaşkanımız sizleri ziyarete gelecek şimdilik selamını getirdim' diyerek aileye destek oldu ve gönüllere su serpti.

Oğuz Şahin ise, Fahrettin Koca'nın anlamlı ziyareti karşısında duygulanarak şu ifadeleri kullandı: Allah devletimize zeval vermesin.  Sayın Cumhur Başkanımızın yakından ilgilenmesi bizlere büyük moral vermiştir. Allah'ın izni  ve sabırla bu sağlık sorununu çözeceğiz kızım sağlığına kavuşacak. Allah'ım bizlere bu sevinç anını yaşatacak inşallah diyerek bol bol dua ediyoruz. Bizlerden dualarını eksik etmeyenlerden Allah razı olsun dedi.

banner79
Yorumlar (0)