FETÖ'de taciz ve şantaj skandalları devam ediyor!

Fettullahçı Terör Örgütü içerisinde yeni bir taciz skandalı daha! Örgüt içinde rezalletler bir türlü bitmek bilmiyor. Son olarak FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öğrencilerinden Süleyman Sargın’ın yaşadığı evlilik dışı ilişki ortaya çıktı. Dahası Sargın'ın ilişki kurduğu örgüt üyesi kadını tehdit ettiği ve şantaj yaptığı belirtildi.

05.09.2022, 21:52 Haberler
FETÖ'de taciz ve şantaj skandalları devam ediyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener’in yazısında yer verdiği olay, Fettullahçı Tetöt Örgütü'nün içerisindeki rezalletleri bir kez daha gün yüzüne çıkarmış oldu. Adı, taciz, tecavüz ve dolandırma skandallarıyla gündemden düşmeyen örgüt rezaletlerine bir yenisini daha ekledi. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öğrencilerinden Süleyman Sargın’ın yaşadığı evlilik dışı ilişki ortaya çıktı. Dahası,Sargın’ın, ilişki kurduğu örgüt üyesi kadını tehdit ettiği ve şantaj yaptığı belirtildi.

FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN REZALETLERİ BİTMİYOR

2018 yılında Süleyman Sargın, sosyal medya aracılığıyla  yeğeninin bir arkadaşı olan ve kendisinden 23 yaş küçük N.K. tanıştı. N.K örgüt üyesi  olmakla birlikte N.K'nın ailesinde birçok  FETÖ mensupları bulunuyor. İlk başta N.K.,Sargın’ın ısrarlı arkadaşlık tekliflerine olumsuz cevap verse de  Sargın’ın ısrarlarının devam etmesi üzerine bir süre sonra aralarında ilişki başladı. Sargın'ın özellikle N.K'ya  FETÖ elebaşına çok yakın olduğunu, örgüt içinde geleceğinin çok parlak olduğunu söylemesi ilişkilerinin başlamasına olanak sağladı. Sargın N.K.’yı sürekli olarak yurt dışına davet etti. Ancak N.K., Sargın’ın evli ve çocuklu olmasını gerekçe göstererek bir süre sonra ilişkiyi bitirdi. Sargın, bunun üzerine N.K.’yı “tüm tanıdıklarına düşük ahlaklı bir kadın olduğunu anlatmakla” tehdit etti.

DURUMU BÜYÜTMEMESİ İÇİN KARISINI TEHDİT ETTİ 

Daha da ileri giden Sargın, N.K.’yı Avrupa’da tanıdığı, bildiği birisiyle evlendirebileceğini söyledi. Böylelikle kendilerinin ilişkiye devam edebileceği teklifi ile ikna etmeyi denedi. N.K ise Sargın'ın ısrarlarına dayanamayıp konuyu arkadaşlarına anlattı ve  telefon görüşmeleri ile mesajlaşmalarına ait görüntüleri paylaştı. N.K. ile Sargın arasında küfür ve hakaret içerikli kavgalar mesajlara yansıdı. Sargın, daha da ileri giderek Bosnak Hersek'e eğitimi için giden N.K'ya ilişki karşılığında eğitim masraflarını karşılamayı teklif etti. Sargın’ın teklifini kabul eden N.K., bir süre sonra Bosna’dan kaçarak Türkiye’ye döndü. Ancak Sargın bu kez, N.K.’yı arayarak ilişkilerini ailesine anlatmakla tehdit etti. Sargın'ın eşi bir süre sonra ilişkilerini öğrendiğinde kocasını örgüt mensuplarına şikayet etti ve Sargın durumun doğal olduğunu örgüt içerisindeki herkesin bu tarz ilişki yaşadığını ilk kişinin kendisinin olmadığını, bütün “büyük abilerin” böyle ilişkilerinin olduğunu, bunun Hizmet Abilerinin hakkı olduğunu, konuyu Gülen’e de anlattığını ve icazet aldığını belirtti ve  durumu büyütmemesi için karısını tehdit etti. Örgüt üyeleri arasında ilişkiye dair kayıt ve görüntüleri paylaşıldı. Ancak Sargın’ın Gülen’e yakın olması nedeniyle olayın üzeri kapatıldı.

Süleyman Sargın kimdir?

Bir dönem jandarma mahrem yapılanması içinde görev alan Süleyman Sargın, 48 yaşında, evli ve 4 çocuk babası. Örgüt içerisinde molla olarak tanınıyor. Jandarma mahrem yapılanmasının ardından emniyete geçen Sargın, bir süre sonra EGM imamı olarak faliyette bulundu. Örgüt mensupları tarafından saygı duyulan bir isim olan Sargın, Zaman gazetesinde köşe yazarlığı da yaptı. Darbe girişiminin ardından Türkiye'den kaçan Sargın,Temmuz 2022 itibarıyla ailesiyle beraber İsveç Stockholm’de yaşıyor. Fettulah Gülen'e olan yakınlığı ile bilinen Sargın, aralarında Yusuf Bekmezci’nin de bulunduğu örgüt mensuplarının taziye mesajlarını FETÖ elebaşının ağzından yazdı. 

banner1
Yorumlar (0)