Hollanda'da 2022 sağlık sigortasını 1,1 milyon kişi değiştirdi!

Hollanda Sağlık Sigortacılar Birliği'nden açıklanan verilere göre, 1 milyon kişi sigorta şirketini değiştirdi. Yıllara oranla bakıldığında 2020 yılı ve daha önceki yıllarda da vatandaşların hemen hemen aynı oranda sigorta değişikliği yaptığı görülüyor.

12.01.2022, 12:18 Haberler
Hollanda'da 2022 sağlık sigortasını 1,1 milyon kişi değiştirdi!

Sağlık sigortası şirket değişikliği mevcut sigorta şirketinden memnun olmayanların sağlık poliçesini başka bir sigorta şirketine geçirebilmesine olanak tanıyan bir uygulamadır. Bu uygulama kişilerin durumlarına göre ciddi avantajlar sağlayabilmektedir. Hollanda'da vatandaşlar bu yıl da geçen yıllara göre hemen hemen aynı oranda sigorta değişikliği yaptı. Hollanda Sağlık Sigortacılar Birliği'nden açıklanan verilere göre, 1 milyon kişi sigorta şirketini değiştirdi.

1 milyon kişi sigorta şirketini değiştirdi

Hollanda Sağlık Sigortacılar Birliği Zorgverzekeraars Nederland'tan açıklanan verilere göre 1 milyon kişi sigorta şirketini değiştirdi. Ocak ayı sonuna kadar yeni kayıt olanlar ve olacaklarda düşünüldüğünde bu sayının biraz daha artması bekleniyor.  Toplam sigortalıların sadece yüzde 6.5'i sigorta değiştirme işlemi yapmış.

banner1
Yorumlar (0)