Hollanda'da bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Hollanda'da bu hafta yağmurlu ve rüzgarlı bir hava bekleniyor. Hafta sonuna doğru rüzgar etkisini arttıracağı tahmin ediliyor. Fırtına beklentisi var.

26.09.2022, 21:12 Haberler
Hollanda'da bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Hollanda bu haftaya yağmurla başladı. Haftasonuna kadar yer yer yağışın görüleceği ülkede rüzgarın etkisini arttırması bekleniyor. Sıcaklıkların genel olarak 14 derece civarında seyrettiği ülkede, hafta sonuna doğru sıcaklıklar artacak. Haftasonu ise özellikle cumartesi günü, fırtına bekleniyor. 

Salı: Gök gürültülü sağanak yağış

Ülke yarın sabaha bulutlu bir havayla uyanacak. Batı, orta ve güney kesimlerinde sağanak yağış beklenirken, sıcak havanın 13 derece civarında seyretmesi bekleniyor. Gece saatlerinde sıcaklıklar kuzeydoğuda 5 derece ve Zeeland bölgesinde 10 derece civarında olması tahmin ediliyor. 

Çarşamba: Önceki günlere nazaran daha az yağmur bekleniyor!

Pazartesi ve Salı günlerine nazaran Çarşamba günü daha az yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor.  Sıcaklıklar, orta kuvvette batı rüzgarının da etkisinde 13 ila 14 derece arasında seyredecek

Perşembe: yer yer yağmurlu bir hava bekleniyor
Hava durumunun perşembe günü bölge bölge yoğun bulutlu ve yağışlıolması bekleniyor. Sıcaklıklar ortalama 14 ila 15 derece arasında seyredecek.

Cuma ve hafta sonu: Daha ılıman, ancak fırtına olasılığı yüksek
Cuma gününden itibare sıcaklıkların 18 dereceye kadar çıkması bekeleniyor. Cuma ve cumartesi gününe özellikle dikkat!  Aşırı yağmur ve rüzgar ihtimali yüksek olacak. Rüzgarın etkisini arttırmasıyla birlikte fırtına şeklinde olabileceği tahmin ediliyor. 

banner79
Yorumlar (0)