Hollanda'da bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Hollanda'da hava durumu nasıl olacak? Hollandalılar haftaya güneşli olarak başlasa da hafta sonuna doğru yağmur bekleniyor. Sıcaklıkların 15 ila 19 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

10.10.2022, 21:42 Haberler
Hollanda'da bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji enstitüsü weeronline tahminlerine göre hafta sonuna doğru yağış bekleniyor. Sıcaklıkların haftasonu 16 derece civarında seyretmesi bekleniyor. 

Pazartesi: 

Yer yer hafif yağmur geçişlerinin olduğu hafta başında sıcaklıklar sabah saatlerinde 12 ila 14 derece arasında seyredecek.

Salı: 

Hollandalılar salı gününü yağışsız olarak geçirecek. Sabah saatlerinde sıcaklıklar 10 ila 13 derece arasında olacak. Yoğun sisin görüleceği günde,  1 ila 4 dereceye kadar düşen sıcaklıklar don riskini artıracak.

Çarşamba: 

Sakin bir sonbahar gününün geçireleceği çarşamba gününde hafif şiddetli bir rüzgarın etkili olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıklar ise, 15 ila 16 dereceye kadar çıkacak. 

Perşembe:

Ülke genelinde güneşli ve yağmurlu bir hava hakim olacak. Yer yer yağmur geçişleri görülecek. Sıcaklıklar kuzeyde 15, güney kesimlerde ise 17 dereceye kadar çıkacak.

Cumartesi ve Pazar:

Haftasonu hava durumunun ülke genelinde sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların ise yine 15 ila 16 derece arasında seyredeceği düşünülüyor. 

banner79
Yorumlar (0)