Hollanda'da bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Hollanda'da bu hafta hava yer yer güneşli ve yağmurlu seyredecek. Ülkede sonbahar esintilerinin yavaş yavaş etkili olması bekleniyor.

19.09.2022, 18:57 Haberler
Hollanda'da bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Hollanda'da bu hafta hava yer yer yağmurlu ve güneşli seyredecek. Tam bir sonbahar havasının görüleceği ülkede, zaman zaman sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor. Ülke haftanın ilk gününe bulutlu bir hava ile başlayacak, hafta genelinde bu tabloda çok fazla değişiklik olmayacak.Hafta sonuna doğru yağışların artması bekleniyor. 

Pazartesi günü sabah saatlerinde kuzey batı yönünden gelen yağışlı hava özellikle kuzey bölgelerinde etkili olacak.

Salı günü ülkenin iç kesimlerinde yağmurlu havanın etkili olması bekleniyor. Sıcaklıkların 15 ila17 derece arasında seyredeceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinde ülke genelinde yağışsız bir hava görülecek. 

Çarşamba günü yağış beklenmese de, bulutlu havanın etkili olacağı sıcaklıkların 16 derece civarında seyredeceği tahmin ediliyor. 

Perşembe günü havanın yağışsız geçmesi bekleniyor. Sıcaklıklar kıyı kesimlerde 17 derece, iç kesimlerde ise 19 derece civarında seyredecek.

Cuma gününden itibaren ülke yağışlara teslim olacak ve cumartesi günü ülke genelinde yağış görülecek. Pazar günü rüzgarın şiddetinin de artmasıyla birlikte yağışların devam etmesi bekleniyor. 

banner1
Yorumlar (0)