Hollanda'da fırtına uyarısı! İkisi birden etkili olacak, Perşembe ve Cuma günlerine dikkat!

Hollanda'da fırtına uyarısı! Ülkenin kıyı kesimlerinde ve iç kesimlerinin belli bölgelerinde Dudley ve Eunice fırtınalarının etkili olacağı belirtiliyor. Perşembe ve Cuma günü yurdu etkisi altına alacak rüzgar şiddetinin saatte 120 km'yi geçeceği tahmin edililirken, ülkede ''sarı ve turuncu alarm'' verilmesi bekleniyor.

14.02.2022, 18:52 Haberler
Hollanda'da fırtına uyarısı! İkisi birden etkili olacak, Perşembe ve Cuma günlerine dikkat!

 Weeronline meteoroloji kurumundan dikkat çeken fırtına uyarısı!  Kurumdan yapılan açıklamaya göre, ülkenin Perşembe ve Cuma günleri etkili olması beklenen Dudley ve Eunice fırtınalarına teslim olacağı belirtildi.  Ülkede iki fırtınanın ilk kez aynı anda gerçekleşmesi beklenirken, kurumdan yapılan açıklamaya göre rüzgar şiddetini Çarşamba günü arttırmaya başlayacak.Perşembe ve Cuma günü yurdu etkisi altına alacak rüzgar şiddetinin saatte 120 km'yi geçeceği tahmin edililirken, ülkede ''sarı ve turuncu alarm'' verilmesi bekleniyor.

ÜLKEDE İLK KEZ İKİ FIRTINA BİRDEN!

Dudley fırtınasının Perşembe günü Wadden bölgesinde ve Kuzey Hollanda'da etkili olacağı belirtiliyor. Cuma günü beklenen Eunice fırtınası ise, özellikle batı kıyılarında etkili olacak.Her iki fırtınanın ne kadar kuvvetli olacağının henüz bilinmiyor.Weeronline açıklamasın göre fırtınalar, ülkenin kıyı kesimlerinin dışında iç kesimlerinde de etkili olacak.

Yorumlar (0)