Hollanda'da iki kişinin öldüğü yangında siyah megan marka araç ve sürücüsü aranıyor!

Hollanda'nın Geldelmalsen şehrinde Pazartesi günü bir evde çıkan yangında iki kişi öldü. Polis yangın şüphelisi megan marka araç ve sürücüsünü arıyor.

09.05.2022, 21:44 Haberler
Hollanda'da iki kişinin öldüğü yangında siyah megan marka araç ve sürücüsü aranıyor!

Hollanda'nın Geldelmalsen şehrinde 2 kişinin hayatını kaybettiği yangında yeni gelişme. Polis yangınla ilgili olabileceğini düşündüğü siyah megan marka araç ve sürücüsünü arıyor.

Yangında iki kişi öldü 
Pazartesi günü yaşanan olay Hollanda'nın Geldermalsen, Emmalaan adresinde bir evde gerçekleşti. Yangının söndürülmesiyle birlikte korkunç görüntü ortaya çıktı ve polis iki kişinin cesedi ile karşılaştı.Polis ilk incelemelere göre ölen kişilerin bir suç mağduru olduğundan şüphelenildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada olayla ilgili olarak siyah renkli Renault Megan marka bir araçla hareket ettiği düşünülen bir adamın arandığı belirtildi.Polis, 43-ZJZ-5 plakalı siyah renkli megan marka aracı gören vatandaşların acilen 112’yi araması çağrısında bulundu. Polis uyarısında bu kişiye kesinlikle yaklaşılmaması gerektiği vurgulandı.

Ölenlerin kim olduğuna dair herhangi bir bilgi verilmedi 
Emmalaan adresine yakın bölgelerde ikamet eden ve sabah saat 06:30 sularında şüpheli bir durumla karşılaştığını düşünen görgü tanıklarının 0900-8844  numaralı telefondan polise ulaşabileceği belirtildi.

Fotoğraf kaynak: Politie.nl

Yorumlar (0)