Hollanda'da ölüme terk edilen Dilara Şahin'den Erdoğan'a teşekkür mesajı!

Hollanda'da doktorların 'fişini çekeceğiz' diyerek, ölüme terk etmek istediği Dilara Şahin, Türkiye'de hayata tutundu. Şahin, onun biran önce Türkiye'ye getirilmesini sağlayan Cumhurbaşkan'ı Recep Tayyip Erdoğan için sosyal medya hesabından teşekkür videosu yayınladı.

22.08.2022, 22:30 Haberler
Hollanda'da ölüme terk edilen Dilara Şahin'den Erdoğan'a teşekkür mesajı!

Hollanda'da doktorların 'fişini çekeceğiz' diyerek, ölüme terk etmek istediği Şahin, Türkiye'de hayata tutundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ve Türk yetkililerin çabası ile Türkiye’ye nakledilen Dilara Şahin'den sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Artık ayağa kalkıp yürüyebilen Şahin, Cumhurbaşkan'ı Erdoğan için teşekkür mesajı yayınladı. 

Erdoğan'a teşekkür mesajı 

Erdoğan'ın talimatlarıyla Türkiye'ye getirilen lösemi hastası Dilara Şahin, Türkiye'de Siyami Ersek ve Marmara Üniversitesi hastanelerinde yapılan tedaviler sonucu iyileşmeye devam ediyor. Şahin,sosyal medya hesabından kendisini orada bırakmayan, yeniden hayata tutunmasını sağlayan Erdoğan'a ve Türkiye'ye teşekkür ettiği bir video yayınladı. AK Parti'nin 21.kuruluş yıldönümünde yayınladıpı videosunda Erdoğan için bestelenen ''Onun adı Recep Tayyip Erdoğan'' şarkısını kullanıp, ülkesine getirilmesiyle ilgili hakkında çıkan haberkerş ve fotoğrafları paylaştı. 

Sonuçlar temiz çıkarsa ilik nakli yapılacak

Baba Oğuz Şahin, Dilara Başkan Erdoğan'a bu videoyla teşekkür etmek istedi. Şükürler olsun durumu iyi. Tedavisi devam ediyor. Biyopsi yapacaklar. Sonuçlar temiz çıkarsa hemen ilik naklini yapacaklar. Umutluyuz. İnşallah sonuçları temiz çıkar'' ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdi. 

Yorumlar (0)