Hollanda'da sosyal mesafe ve korona giriş kartı kuralı kalktı!

Hollanda'da hayat yeniden normale döndü. Aşamalı olarak kaldırılan korona kurallarında son noktaya gelindi ve maske, sosyal mesafe ve korona giriş kartı kuralı uygulaması 25 Şubat itibariyle son buldu.

26.02.2022, 02:25 Haberler
Hollanda'da sosyal mesafe ve korona giriş kartı kuralı kalktı!

Hollanda yeniden normalleşiyor. Korona kurallarını aşamalı olarak kaldıran ülke, 25 Şubat itibariyle, maske, sosyal mesafe ve korona giriş kartı kuralı uygulamasının da sonuna geldi. Toplu taşıma araçlarında maske takma kuralı ve evden çalışma tavsiyesi gibi bazı kısıtlamalar ve tavsiyeler yürürlükte kalmaya devam ediyor. 

Maske zorunluluğu sona eriyor

Korona giriş kartı uygulaması kalkıyor. Birçok yurtdışı uçuşu için hala QR kodu isteniyor. Bar, sinama ve tiyatro gibi eğlence merkezleri kaça kadar açık olacaklarını kendileri belirleyecek. 

Evden çalışma tavsiyesi yürürlükte kalırken, yine de iş yerine gitmek zorunda olanların bunu çalışma süresinin yarısı olarak sınırlamaları isteniyor. 

Havayolu seyahatlerinde korona giriş kartı istenecek!

Havayolu seyahatlerinde ve yurtdışında kalırken korona kartı gösterilmesi istenecek. Korona testi pozitif çıkanların yine en az 5 gün kendilerini izolasyona alması isteniyor. 

Oy kullanma merkezlerinde ise artık maske kullanımı istenmiyor, fakat yine de sosyal mesafe kuralı geçerli olacak. 

banner1
Yorumlar (0)