Hollanda'da uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Onur Bağlan cinayetinin ikinci zanlısı yakalandı!

Hollanda’da uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Türk genci Onur Bağlan ile ilgili yeni gelişme ortaya çıktı. Türk gencinin cinayetinde yürütülen soruşturmada ikinci zanlı da yakalandı.

12.05.2022, 21:49 Haberler
Hollanda'da uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Onur Bağlan cinayetinin ikinci zanlısı yakalandı!

Hollanda'da saldırıya uğrayan ve hayatını kaybeden Türk genci ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ocak ayında Goes kentinde saldırıya uğrayan ardından kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı vererek, hayatını kaybeden 24 yaşındaki Türk genci Onur Bağlan'ın cinayetindeki yürütülen soruşturmada ikinci zanlı da yakalandı. 

İkinci zanlı da yakalandı 

Polis tarafından yapılan açıklamada, şüphelinin polisin gönderdiği ihtar üzerine Çarşamba sabahı Bağlan cinayeti soruşturma ekibinin bulunduğu Breda’daki merkeze geldiği ve bu esnada tutuklandığı belirtildi.Polis tutuklamanın ardından Middelburg’lu zanlının evinde arama yaptı. Bağlan cinayeti sonrasında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Polis,  10 şubat 2022 tarihinde 24 yaşında Middelburg’da ikamet eden bir kişiyi yakaladı. Ancak olayla ilgili bir başka kişi daha olduğu şüphesiyle soruşturmaya devam edildi.

Onur Bağlan cinayeti

2017 – 2019 yılları arasında Goes'ta bir restoran sahibi olan Onur Bağlan, son iki yıldır De Poel II sanayi sitesinde bir araba temizleme şirketi işletiyordu. 

Foto: Temsili (Politie.nl)

banner1
Yorumlar (0)