Hollanda'da Volt Partisi Nilüfer Gündoğan hakkında soruşturma başlattı! Partisinden ihraç edildi mi?

Hollanda'da Volt Partisi milletvekili Nilüfer Gündoğan hakkında ''sınırı aşan davranışlar'' iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Gündoğan sonuç çıkana kadar milletvekili olarak kalabilecek fakat meclisteki hiçbir etkinliğe katılamayacak.

14.02.2022, 15:04 Haberler
Hollanda'da Volt Partisi Nilüfer Gündoğan hakkında soruşturma başlattı! Partisinden ihraç edildi mi?

Avrupa yanlısı Volt Partisi milletvekillerinden Nilüfer Gündoğan hakkında soruşturma başlatıldı ve Gündoğan'ın parti ile ilişkileri donduruldu.

''SINIRI AŞAN DAVRANIŞLAR''İDDİASIYLA SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Parti yönetimi tarafından yapılan açıklamada Gündoğan hakkında, ''sınırı aşan davranışlar'' iddiasıyla inceleme başlatıldığı ve iddiaların doğruluk payının olup olmadığının araştırılması içinde bağımsız bir soruşturma bürosunun görevlendirildiği belirtildi. 

Nilüfer Doğan'ın partideki geleceğini araştırma bürosunun sonuç raporu belirleyecek. Gündoğdu sonuç çıkana kadar, milletvekili olarak kalabilecek fakat meclisteki hiçbir etkinliğe katılamayacak. Bunun yanı sıra Mart ayındaki yerel seçimler için düzenlenecek kampanyalarda da yer almayacak. 

Nilüfer Gündoğan hakkında başlatılan soruşturma kararının üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı: '' Alınan karara hızlı bir şekilde cevap vereceğim, ama şimdi değil.' Gündoğan'ın bu paylaşımı hakkındaki soruşturma neticelenene kadar sessiz kalacağını gösteriyor. 

Yorumlar (0)