Hollanda'daki Mağaza zinciri TK Maxx'tan önemli uyarı: Bu ürünleri kesinlikle kullanmayın

Hollanda'daki Mağaza zinciri TK Maxx, müşterilerine dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Satışta olan bazı bebek battaniyeleri ve saç kurutuma makinelerinin güvenlik gerekçesiyle toplatıldığını açıkladı.

26.08.2022, 14:19 Haberler
Hollanda'daki Mağaza zinciri TK Maxx'tan önemli uyarı: Bu ürünleri kesinlikle kullanmayın

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki The TJX Companies’in alt kuruluşu olan TX Maxx'tan uyarı geldi. Ünlü mağaza zinciri, satışta olan iki ürünün toplattığını açıkladı. Çeşitli ülkelerde 500'den fazla mağazası bulunan  TK Maxx, bazı bebek battaniyeleri ve saç kurutuma makinelerinin güvenlik gerekçesiyle kesinlikle kullanılmaması gerektiği uyarısında bulundu. 

TX Maxx yayınladığı basın açıklamasında, Queenwest Trading Co  markalı bebek battaniyeleri ile Something Cosmetics ve Elgetex Beauty markalı saç kurutma makinelerinin güvenli olmadığını belirterek, kullanılmaması gerektiği konusunda uyarıda bulundu. 

Şirket tarafından geri çağrılan ürünlerin özellikleri şu şekilde:

Bebek battaniyesi

TK Maxx, geri çağırılan bebek battaniyelerinin  kenar kısımlarındaki dikişlerde ipliklerin gevşek olduğunu bununda e bebeklerde boğulma tehlikesi yaratma ihtimalinin bulunduğunu belirterek, ürünlerin kesinlikle kullanılmaması uyarısında bulundu. 

Toplatılan ürünlerin özellikleri:
Marka:
 Queenwest Trading Co bebek battaniyeleri 
Renk: Mavi ve bej 
Ürün kodları: 714019 ve 714022
Satışta olduğu tarih: Battaniyeler 2022 Mayıs ile Haziran ayları arasında satılmıştır.

Saç Kurutma makinesi

Toplatılan ikinci ürün ise,  Something Cosmetics ve Elgetex Beauty markalı saç kurutma makineleri. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Ürünün kablo kısmında meydana gelen güvenlik açığı nedeniyle, kullanım esnasında elektrik çarpması ve hatta yangın çıkarma ihtimali bulunması nedeniyle, makinelerin  güvenlik standartlarını karşılamadığı gerekçesiyle kullanılmaması gerektiği uyarısında bulunuldu. Satılan bebek battaniyeleri ve saç kurutma makinelerinin mağazaya getirilmesi halinde müşteri herhangi bir zarar uğramayacak ve ürünün satış bedeli  neyse geri ödenecek. 

Geri toplatılan ürünlerin özellikleri:
Marka:
 Something Cosmetics Ultrapower Ionic Hair Dryer ve Elgetec Beauty Ultrapower Ionic Hair Dryer.
Satışta olduğu tarih: Saç kurutma makineleri 2022 Ocak ile Haziran ayları arasında satılmıştır.

Bu geri çağırma hakkında daha fazla bilgi için 010 – 711 48 66 numaralı telefondan veya [email protected] e-posta adresinden TK Maxx müşteri hizmetleri ile iletişime geçilebilir.

Yorumlar (0)