Hollanda'dan acı haber! Anne- kız evsiz kaldıkları için canına kıydı!

Hollanda'daki aile dramı yürek dağladı. Haaksbergen yakınlarında biri ölü diğeri ağır yaralı olarak bulunan kadınların anne- kız olduğu ortaya çıktı.

12.08.2022, 00:24 Haberler
Hollanda'dan acı haber! Anne- kız evsiz kaldıkları için canına kıydı!

Hollanda'dan kan donduran haber! Anne-kız kiralarını ödeyemedikleri için canına kıydı. Haaksbergen yakınlarında bir kadının öldüğü diğerinin ise ağır yaralı olarak bulunduğu olayın arkasından büyük bir aile dramı çıktı. 31 Temmuz’u 1 Ağustos’a bağlayan gece saatlerinde gelen ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri yol kenarında hayatını kaybetmiş olarak yatan Jackie L. ile karşılaştı. Biraz ilerisinde ise ağır yaralı olarak 36 yaşındaki Fenneke L. bulundu ve derhal hastaneye kaldırıldı. Anne- kız olduğu öğrenilen kişlerin cinayetle br ilişkisinin olmadığı, “intihar ve intihar girişiminin” söz konusu olduğu bilgisi kaydedildi. 

Sokaklarda yaşıyorlarmış!
Ortaya çıkan bilgilere göre Vlissingen’de ikamet eden anne ve kız, kiralarını ödeyemedikleri için evden atıldı. Kimseleri olmadığı için sokakta kalmaya başlayan ikili yaşadıkları duruma dayanamayıp canına kıymaya karar verdi. Olay yerinden geçen taksi şoförünün ihbarı üzerine gelen polis, Fenneke’yi ağır yaralı olarak annesinin yanında yatarken buldu. Her iki kadında da hem bıçak yaraları hem de viyadükten düşme sonucu oluşan yaralanmalar tespit edildi. Fenneke, bir dizi ameliyat geçirirken,  kendine geldikten sonra polise verdiği ifadede her ikisinin de kendi isteğiyle hareket ettiğini ifade etti. 

Yapılan soruşturmadan sonra savcılık olayın  “intihar ve intihar girişiminin” söz konusu olduğu bilgisini teyit etti. 

banner79
Yorumlar (0)