Hollanda'dan babası tarafından kaçırılan 11 yaşındaki Melisa Demir bulundu!

Hollanda'dan kaçırılan 11 yaşındaki Melisa Demir bulundu. Babası tarafından kaçırılan küçük kızın sağ salim bulunması yüreklere su serpti.

03.11.2022, 16:14 Haberler
Hollanda'dan babası tarafından kaçırılan 11 yaşındaki Melisa Demir bulundu!

Salı gününden beri kayıp olan 11 yaşındaki Melisa Demir, sağ salim bulundu. Salı günü akşamüzeri Soest'tski  evinden hokey kulübüne gitmek için çıkan, 11 yaşındaki Melisa Demir, babasıyla birlikte Bulgaristan'da yakalandı. Küçük kızı kaçıran babası ise gözaltına alındı.

Melisa Demir, Soest’ta ikamet ediyor. Arkadaşlarıyla hokey kulübüne gitmek için anlaşan ve akabinde randevusuna gitmeyen Demir, arkadaşlarını endişendirdi. Melisa’yı merak eden arkadaşları küçük kızın evine gittiğinde orada olmadığını fark eidnce hemen polise başvurdular. Polis yapılan ihbar üzerine harekete geçti ve büyük çaplı bir arama gerçekleştirdi. 

İkili Bulgaristan'da yakalandı

Hollanda polisi uluslararası bir arama gerçekleştirdi. Sınır kapılarına ikili için arama emri gönderen polis, olabilecek tüm kaçış yollarını da belirledi. Yapılan geniş çaplı operasyonun ardından Melisa ve babası Bulgaristan’da bir araç içinde yakalanabildi. Babanın kızını büyük ihtimalle Türkiye’ye kaçırmak istediği aktarıldı. Melisa'nın sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken, şuanda Bulgaristan’da güvenli bir yere nakledildiği belirtildi. Polis küçük kızı kaçıran babanın da gözaltına alındığını aktardı.

banner79
Yorumlar (0)