Hollanda'dan kurulan hayır köprüsü! Ankara'dakıi ihtiyaç sahiplerinin yardımlarına koştular!

Share Your Blessings ailesi ramazan ayında topladığı 200 bin euro ile Ankara'daki ihtiyaç sahiplerine umut oldu. Topladıkları para ile yardıma muhtaç kişilere kumanya, çocuklara hediye ve okul malzemesi yardımında bulunarak hayır işledi.

01.05.2022, 00:37 Haberler
Hollanda'dan kurulan hayır köprüsü! Ankara'dakıi ihtiyaç sahiplerinin yardımlarına koştular!

Share Your Blessings (Nimetlerini Paylaş) ailesi tarafından düzenlenen ve Ramazan ayı boyunca itinalı bir şekilde yürütülen kampanya ihtiyaç sahiplerine umut oldu. Hollanda'dan Ankara'ya uzanan hayır köprüsünde birçok yardıma muhtaç kişininin ihtiyaçları karşılandı.  Yoksul ve muhtaç ailelere kumanya, çocuklara hediye ve okul malzemesi dağıtıldı. 

Sosyal medya üzerinden yürütülen kampanya hayır iftarı ile taçlandırılırken, yapılan açıklamada; kampanyaya başlarken 5 bin aileye gıda yardımı hedefi ile yola çıkan Petek Nas, Havva Yılmaz, Tuğba Altındağ, Abdullah Kutlu, Gürcü Polat-Işıktaş ve Özhan Atar, kısa süre içinde gelen yardımlar sayesinde hedefin giderek büyüdüğünü belirtti.  

İnsiyatifin sözcüsü Gürcü Polat-Işıktaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ramazan’ın başında hedefimiz 5 bin aileye gıda paketi iken biz 7 bin aileye yardım paketi ulaştırdık ve ulaştırmaya devam ediyoruz.Geçtiğimiz hafta Share Your Blessings ailesi olarak Ankara’da bulunduk ve Ankara Abisi Derneği koordinasyonuyla yardıma muhtaç aileleri ziyaret edip fitreleri teslim ettik. Yüzlerce yetim çocuğa bayramlık, ayakkabı, çanta ve okul malzemeleri dağıttık” dedi.  dedi.

banner79
Yorumlar (0)