Hollanda'nın en başarılı belediye meclisi için DENK Partili Doğukan Ergin aday gösterildi!

Hollanda'da her yıl düzenlenen en iyi belediye meclis üyesi yarışmasında bu yıl DENK Partili Doğukan Ergin aday gösterildi. Ergin'in aday gösterilmesinde vatandaşın sorunlarıyla yakından ilgilenmesi, sosyal konutlardaki bakımsızlığı gündeme getirmesi ve yabancı uyruklu yaşlılara uygun konut için gösterdiği çabalar etkili oldu.

16.02.2022, 10:11 Haberler
Hollanda'nın en başarılı belediye meclisi için DENK Partili Doğukan Ergin aday gösterildi!

Hollanda genelinde her yıl düzenlenen en iyi belediye meclis üyesi yarışmasında DENK partili Doğukan Ergin aday gösterildi. Schiedam siyasetine damga vuran Ergin'in vatandaşla içiçe olduğu, halkın sorunlarıyla yakından ilgilendiği için layık görüldüğü belirtildi. Vatandaşın sorunlarına duyarsız kalmayan Ergin'in sosyal konutlardaki bakımsızlığı gündeme getirdiği ve yabancı uyruklu yaşlılara uygun konut için gösterdiği çabalarda dikkat çekti.

En çok oy alan seçimi kazanıyor.

Hollanda genelindeki tüm halkın oy kullanabildiği en başarılı meclis üyesi seçimlerinde en çok oy alan kazanıyor.  Oy vermek için https://besteraadslid.nl/raadslid/dogukan-arif-ergin web sayfasını kullanabilirsiniz. Oylama sonrasında en çok oy alan kişiler arasından jüri heyeti tercih yapacak.

banner79
Yorumlar (0)