Hollanda sahilinde çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı!

Hollanda'nın güney sahilindeki Rockanje kasabası sahil şeridinde çıkan yangın korkuttu. Bir Beach club'da çıkan yangın itfaiyecilere zor anlar yaşatırken, yangın güçlükle kontrol altına alındı.

12.08.2022, 23:45 Haberler
Hollanda sahilinde çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı!

Hollanda'nın güney sahilindeki  Westvoorne belediyesine bağlı Rockanje kasabası sahil kesiminde ortaya çıkan yangın korkuttu.  Bir Beach club'da çıkan yangın güçlükle söndürüldü.  Beach club'ın kumullara (duinen) çok yakın bir mesafede olması nedeniyle yangının bu alana sıçramasını önlemek için yangına kısa sürede müdahale edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edilirken, yangın güçlükle kontrol altına alındı. Yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor. 

KUMULLARA SIÇRAMASINI ÖNLEMEK İÇİN ÇOK SAYIDA İTFAİYE SEVK EDİLDİ 

İtfaiyenin yaptığı açıklamada, kurtarılamayacak halde olan kafenin kontrollü olarak yanmasına izin verildiği dile getirilirken,alevlerin kumul bölgesine sıçramasını önlemek için yoğun olarak çalışıldığı kaydedildi.İtfaiye yetkilisi “Kumul alanını ıslak tutuyoruz. Binanın yanında da gaz deposu bulunmakta ve alevlerin buraya ulaşmamasına gayret ediyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

banner1
Yorumlar (0)