Hollanda Türk yolculara kapıları kapattı mı? Beklenen açıklama THY'den geldi!

Dünyayı etkisi altına alan Omicron varyantı nedeniyle bazı ülkelerin giriş kurallarında değişiklik yaptığı ve Türk yolcuların kabul edilmeyeceği belirtilmişti. Hollanda'nın da aralarında bulunduğu ülkeler için Türk Hava Yolları'ndan açıklama geldi. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, söz konusu haberlerin doğru olmadığını söyleyerek iddiaları yalanladı.

31.12.2021, 14:36 Haberler
Hollanda Türk yolculara kapıları kapattı mı? Beklenen açıklama THY'den geldi!

Türkiye basınında yer alan bir haberde, dünyayı etkisi altına alan Omicron varyantı nedeniyle bazı ülkelerin giriş kurallarında değişiklik yaptığı ve Türk yolcuların kabul edilmeyeceği belirtilmişti. Aralarında Hollanda'nın da bulunduğu Hırvatistan, İspanya,İzlanda,İsviçre, Lüxsemburg'un Türk yolcuları kabul etmeyeceği iddiaları için THY'den açıklama geldi. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medyadan yaptığı açıklamada çıkan iddiaları kesin bir dille yalanladı.

THY'DEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Bilal Ekşi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Türk vatandaşlarına Omicron sebebi ile herhangi bir ülke tarafından bize ulaşan bir giriş yasağı getirilmemiştir. Yolcularımızın seyahatlerini planlarken ve uçuş öncesi Web sitemizi takip etmelerinde fayda vardır." ifadelerine yer verdi.

banner79
Yorumlar (0)