Hollanda’da işlenen Emre Sarpdağ cinayeti ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı: Emre Sarpdağ kimdir

Hazıran ayında Hollanda'nın Vlaardingen şehrinde bıçaklanarak öldürülen Türk kökenli Hollandalı Emre Sarpdağ cinayeti ile ilgili flaş gelişme yaşandı. İşte ayrıntılı… 

06.07.2022, 20:27 Haberler
Hollanda’da işlenen Emre Sarpdağ cinayeti ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı: Emre Sarpdağ kimdir

Geçtiğimiz Haziran bir kavgaya karışan ve bıçaklanarak öldürülen Sarpdağ (18) cinayetinde flaş gelişme yaşandı. Hollanda Polisi Emre Sarpdağ’ın ölümünden hemen önce meydana gelen şüpheli bir soyguna karıştığı şüphesiyle 3 gencin yakalandığını duyurdu ve bu gençlerin Sarpdağ cinayeti ile ilgisi olup olmadığı üzerinde çalışıldığı belirtildi.

25 Haziran Prins Hendriklaan adlı sokakta aldığı bıçak darbeleri sonrasında öldürülen Emre Sarpdağ çevresi tarafından sevilen biri olduğu Hollanda medyasında yer aldı. 

Polis dün 16-19 yaşları arasında üç kişiyi bıçaklama olayından hemen önce olası bir soyguna karışmış oldukları şüphesi ile gözaltına aldı. Hollanda’nın bilinen büyük gazetelerinden AD gazetesinde yer alan habere de şu bilgilere yer verildi: 

(18) Emre Sarpdağ'ı bıçaklayarak öldürdüğünden şüphelenilen 19 yaşındaki Vlaardingen’de ikamet eden genç, maktulün iki tanıdığı tarafından büyük ihtimalle tuzağa düşürüldü. Sözü edilen bu iki kişinin genci Rotterdam'dan arabayla evinin yakınındaki bir parka götürdüğü ve orada bıçaklanarak öldürülen Sarpdağ ile karşı karşıya gelindiği tahmin ediliyor.

Gazeteye bilgi veren kaynaklara göre, (18) Emre Sarpdağ ile (19) gözaltına alınan genç  birbirlerini uyuşturucu dünyasından tanıdıkları bilgisi yer aldı. İkili arasında bir süredir gerginlik olduğu aktarıldı. 

Vlaardingen’de gerçekleşen olayda öldürülen Emre’nin gençlerden birini kandırmaya çalıştığı ve daha sonra elindeki bıçakla genci tehdit ettiğinden şüpheleniyor. Olay sonrasında (19) bir gencin yaralı olarak gözaltına alındığı açıklandı. 

Bıçaklamanın kesin nedeninin belli olmadığını aktaran polis açıklamasında, olayın geniş çaplı araştırıldığı belirtildi.

banner79
Yorumlar (0)