Irak'ın Babil kentinde kanlı çatışma! Polisin ev baskınında aynı aileden 20 kişi öldürüldü

Irak'ta terör suçlamasıyla aranan kişilerle güvenlik güçleri arasındaki çatışma çıktı. Çıkan çatışmada aynı aileden 20 kişi öldürüldü. Yerel kaynaklar hayatını kaybedenler arasında 6 çocuğun da yer aldığını bildirdi.

31.12.2021, 13:05 Haberler
Irak'ın Babil kentinde kanlı çatışma! Polisin ev baskınında aynı aileden 20 kişi öldürüldü

Irak'ta terör suçlamasıyla aranan kişilerle güvenlik güçleri arasındaki çatışma çıktı. Olayda 20 kişi hayatını kaybederken, çıkan çatışmada güvenlik güçlerinden ölü ya da yaralı olup olmadığına dair bilgi verilmedi.

Aynı aileden 20 kişi öldürüldü

Irak Ordusu'na bağlı Babil Operasyonları Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Babil'in er-Reşayid bölgesinde bir evde, terör suçlamasıyla aranan iki kişinin yakalanması sırasında evden güvenlik güçlerine ateş açıldığı belirtildi.Güvenlik güçlerinin bölgeye  gelmesiyle ev ve çevresinin kordon altına alındığı ve bunun sonucunda da güvenlik güçleri ile aranan kişiler arasında silahlı çatışmalar yaşandığı aktarıldı. Olayda aynı aileden 20 kişinin öldüğü bildirildi. Çıkan çatışmada güvenlik güçlerinden ölü ya da yaralı olup olmadığına dair bilgiye ulaşılamadı. Yerel kaynaklar hayatını kaybedenler arasında 6 çocuğun da yer aldığını bilgisini paylaştı

banner79
Yorumlar (0)