Schiphol Havalimanı'nda kaos bitmiyor! Uzun bekleme süreleri vatandaşları çileden çıkardı!

Schiphol Havalimanı'ndaki kaos bir türlü bitmiyor. Uzun bekleme süreleri vatandaşları çileden çıkarttı. Bekleme sürelerine dayanamayanlar baygınlık geçirirken, sinirlerine hakim olamayan vatandaşlar personelle kavgaya tutuştu.

25.05.2022, 17:28 Haberler
Schiphol Havalimanı'nda kaos bitmiyor! Uzun bekleme süreleri vatandaşları çileden çıkardı!

Schiphol Havalimanı'ndaki kaos devam ediyor. Yaz tatilin gelmesiyle birlikte havaalanı'na akın eden vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturmaya devam ediyor. Bekleme sürelerine dayamamayan vatandaşlar baygınlık geçirirken, yetkililer önümüzdeki haftalarda bu yoğunluğun daha da artacağı konusunda uyarılarda bulunuyor. 

UZUN SÜRELİ BEKLEMELER VATANDAŞLARI ÇİLEDEN ÇIKARTTI

Havaalanı'ndaki yoğunluk Pazartesi günü 5 saatlik kuyruklara dönüştü. Bir vatandaşa göre planlanandan daha az personel vardı ve yolcu sayısı personele göre fazlaydı. Yeterli personel olmadığı için özellikle bagaj kontrolünde sıkıntı yaşandığını söyleyen vatandaş, diğer kontrol noktalarında da sorun yaşandığını dile getirdi. Bazı uçuşlar üç saatlik rötara uğrarken, abonelik sistemiyle çalışan Privium'da da işler değişmedi. Yine yeterli personel olmadığından dolayı uzun kuyruklar oluştu. 

Pazartesi günü bazı politikacılar Twitter'dan yaşanan krizle ilgili endişelerini dile getirdi. Parlemento üyesi Hank Otten, denetleme kurulunun karışıklığa ne zaman müdahale edeceğini sorarken, VVD milletvekili Koerhius ise, yaz tatili başlamamasına rağmen yaşanan sorunları şaşırtıcı bulduğunu söyledi. Sosyal medyadaki vatandaşlar ise CEO'nun görevden alınmasını istiyor. 

banner1
Yorumlar (0)