Eşref Kerküklü'ye ikinci saldırı! Fatma Jale Sağ, Marokanlara yöneldi

Avrupa İslam Üniversitesi’nde aylar önce tartışmalar devam ederken Hikmet Gürcüoğlu‘nun ekibi yeni bir üniversite kurdukları ve 13 Aralık 2019’da Hollanda’nın Lahey kentinde açılışı olduğu öğrenildi. HİKMET SAHİBİ FATMA JALE SAĞ KENDİ ÜNİVERSİTESİNİ KURDU Avrupa İslam Üniversitesi’ni ele geçiremiyeceklerini anlıyan Gürcüoğlu’nun ekibi, Hollanda Türk gündeminden düşmeyen Fatma Jale Sağ ‘önderliğinde’ yeni bir üniversite kurduğu ve bunu aylar önce Ticaret Odası‘nda (KvK) kayıt ettirdikleri belgelere yansıdı.

22.06.2020, 16:25 Haberler
Eşref Kerküklü'ye ikinci saldırı! Fatma Jale Sağ, Marokanlara yöneldi

Avrupa İslam Üniversitesi’nde aylar önce tartışmalar devam ederken Hikmet Gürcüoğlu‘nun ekibi yeni bir üniversite kurdukları ve 13 Aralık 2019’da Hollanda’nın Lahey kentinde açılışı olduğu öğrenildi.

HİKMET SAHİBİ FATMA JALE SAĞ KENDİ ÜNİVERSİTESİNİ KURDU
Avrupa İslam Üniversitesi’ni ele geçiremiyeceklerini anlıyan Gürcüoğlu’nun ekibi, Hollanda Türk gündeminden düşmeyen Fatma Jale Sağ ‘önderliğinde’ yeni bir üniversite kurduğu ve bunu aylar önce Ticaret Odası‘nda (KvK) kayıt ettirdikleri belgelere yansıdı.

BİLGİ BİRİKİM OLMADAN ÜNİVERSİTE KURMAK HİKMET’Lİ İNSANLARIN İŞİ
Hiç bir diploması bulunmayan ve basına yansıyan Cemal Aydemirli ile mail trafiği esnasında hem Türkçe hemde Hollandaca hatalı yazışmalar yapan Sağ, kısa süreliğine Avrupa İslam Üniversitesi’nde sözde ‘muhasebe’ görevini icra ederken diplomasız olduğu anlaşılınca kovulmuştu. Hiç bir deneyime sahip olmadan üniversite kurması ayrıca yeni tartışmaların habercisi.

KERKÜKLÜ PEŞİNİ BIRAKMIYOR
“Avrupa İslam Üniversitesi Dosyası” adı ile üniversitede olan olayları araştıran gazeteci Eşref Kerküklü, Fatma Jale Sağ’ın kurduğu yeni üniversitenin açılış törenine katılmak ve Sağ’ı tebrik etmek üzere, açılışın olduğu yere gittiğini ve Sağ, Kerküklü’yü karşısında görünce saklandığı belirtildi.

FATMA JALE SAĞ’IN TUZAĞINDAKİ İNSANLAR: MAROKANLAR
Kerküklü, YouTube sayfasından konu ile ilgili paylaştığı videoda, “Fatma Jale Sağ, Hollanda Türkleri’den beklediğini ummayınce marokanlara yöneldi. Sağ’ın yönetiminde çok fazla marokan var, anlaşılan kurdukları üniversite ile marokanlara yoğunluk verecekler. Avrupa İslam Üniversitesi Dosyası çalışmasını durdurmam isteniyor. Bu bağlamda ikinci kez saldırıya maruz kaldım” dedi.

Gazeteci Eşref Kerküklü’nün o paylaşımı:

https://youtu.be/td0aDAuIcew

banner79
Yorumlar (0)