VİDEO | Ankara’da Şehitlere saygısızlık! Gazeteci Eşref Kerküklü’ye saldırı

Gazeteci Eşref Kerküklü’ye küfür ve tehdit ederek sözlü saldırıda bulunan, Türkmeneli Uluslararası İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Remzi tavırları ile kendi ahlakının yanında arkasında olan klikin de ahlakını ortaya koydu

01.09.2022, 20:04 Haberler
VİDEO | Ankara’da Şehitlere saygısızlık! Gazeteci Eşref Kerküklü’ye saldırı

Saldırı Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan Kerkük Parkı çevresinde gerçekleşti. Saldırgan sözde ‘başkan’ Hüseyin Remzi adlı kişi tarafından gerçekleşti. Remzi, küfür ve tehdit içeren sözleri ile yaptığı sözlü saldırıda, kendi ahlakı değersizliğin yanında kendisine sahip çıkan ve sözde ‘Ülkücü’ klikin de ahlakı değerlerini ortaya koydu. 

ŞEHİTLER İÇİN GÖNDERİLEN ÇELENK PARÇALANDI: ŞEHİTLERE HAKARET EDİLDİ”
Ankara’da bulunan ancak yoğunluğu gereği gidemediği anma törenine çelenk gönderen gazeteci Eşref Kerküklü’ye karşı, kin ve nefret dolu Hüseyin Remzi ve arkasındaki klik, Kerküklü’nün Şehitler için gönderdiği çelenk parçalandı ve araba arkasında atıldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan cesur kalem gazeteci Eşref Kerküklü, konunun çok daha derin olduğunu ve kirli bir oyun oynandığını anlattı.

“OYUN VE YAPI BÜYÜK VE DERİN: HÜSEYİN REMZİ SOKAĞA SALINMIŞ BU OYUNUN KÜÇÜK BİR PARÇASI VE ZAVALLI”

Kerküklü, “Türkiye’de biraz güç sahibi olan birileri kendi çevrelerine zorla bir şeyleri dayatıyor. Hüseyin Remzi adlı zavallı büyük bir oyunun sadece sokağa salınmış küçük bir parçası. Türkiye’de faaliyet gösteren Irak Türkmen Dernekleri resmen ikiye bölünmüş durumda. Hüseyin Remzi gibi hiç bir eğitim geçmişi olmayan hatta Türkçe okuma-yazma sıkıntısı çeken birisine sımsıkı sarılan yapı-klik adına ne derseniz ciddi bi oyun içinde. Türkmenler üzerinden ciddi bir oyun oynanıyor. Bu oyunda, milletvekilinden, savcılarına, avukatlardan, sokak serserilerine ciddi bir oyun var. Bu yapı Türkmenler üzerinden ciddi bir vurgun içinde ve Türkmen kurumlarının maddı durumu yüksek olan kuruluşları da kısmen işgal etmiş durumdalar.”

“HÜSEYİN REMZİ’NİN EĞİTİM HAYATI YOK AMA EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ KURDURDULAR VE ‘BAŞKAN’ YAPTIRDILAR”

Gözünün önünü göremeyecek kadar cahil olan birisine boşuna sahip çıkılmıyor ve büyük rakamlar dönüyor. Yıllardır Türkiye’de faaliyet gösteren ve devlet nezdinde karşılığı olan Türkmen kurumları bir anda yok sayıldı ve vur-kır işleri uzmanı, kirli namı olan Remzi gibi birisine ‘Eğitim ve Kültür’ derneği kuruldu. Remzi kendisi eğitim hayatı yok. Buradaki tablo çok derin. Benim bu konuda şimdilik anlatacaklarım bunlar daha fazla derine giremiyorum ama sadece yüzeysel bakılmamalı bu klike. Ayrıca, kısa süre Ankara’ya yerleşen Hüseyin Remzi adlı saldırgan bir anda Ankara’da ev aldı ve hayatını bir anda düzeltti.”

“OLCAY KILAVUZ BU OLAYLARIN NERESİNDE; SALDIRGANLA BAĞI NEDİR?”

Sokak serserisi edasıyla Ankara’daki Türkmenlerin özgürlük alanını daraltan ve şimdiye kadar onlarca Türkmen’i mağdur eden Hüseyin Remzi adlı zavallı ile MHP Mersin Milletvekili Olay Kılavuz bağı Türkmenler tarafından merak ediliyor. Kılavuz, muhtemelen ‘tanımıyorum sadece Türkmen olduğu için Türkmenlere karşı özel bir ilgi ve alaka gösterdiğim için buna da bu kapsamda yaklaşıyorum. Bunun dışında tanımıyorum’ diyecektir. Ancak bu söylemi boşa düşürecek çok samimi oldukları resimler var ve ilişkileri çok derin olduğunu gösteren bir bağ var. Ben merak ediyorum Olcay Bey’in bu kişi ile olan bağını. 

Ben, Remzi denen zavallı ile Ankara’da 3 saat 23 dakika görüştüğümde işlediği suçları sordum ve Olcay Kılavuz’un haberi var mi diye sorduğumda Olcay Kılavuz’un her şeyden haberdar olduğunu söyledi. Bu kişinin işlediği suçları yazmaya ve yarına ışık tutmaya devam edeceğim.”

 

Türkmen toplumunda hiç bir karşılığı olmayan vur-kır işleri için kullanılan Hüseyin Remzi adlı sözde 'başkan' denen zavallının saldırı görüntüleri:








banner1
Yorumlar (0)