VİDEO | Türkmeneli TV’de ‘emek ve fikir hırsızlığı’

Ankara’dan yönetilen merkezi Kerkük’te bulunan Türkmeneli Televizyonun ‘emek ve fikir hırsızlığı’ yaptığı sosyal medyada paylaşılan video karşılaştırılması ile ortaya konuldu. İşte ayrıntılar…

09.04.2022, 21:24 Haberler
VİDEO | Türkmeneli TV’de ‘emek ve fikir hırsızlığı’

Medya sektörü ile bağı-bağlantısı olmayan Ankara’nın isteği doğrultuda Türkmeneli TV’ye ‘müdür’ olarak gönderilen Ahmet Ömer Neccar’ın müdürlüğündeki Türkmeneli TV’nin ‘emek ve fikir hırsızlığı’ yaptığı paylaşılan bir video ile ortaya konuldu.

3 yıl önce Arap medyasında paylaşılan bir komedi sahnesinin aynısı Türkçeye tasarlanarak Türkmeneli TV’de geçtiğimiz günlerde yayına verildiği ortaya çıktı. Arap medyasından çalıntı olduğu bütün boyutları ile ortaya çıkan komedi sahnesine sosyal medyada sert tepkiye neden oldu.

Arap medyasından çalıntı komedi sahnesine yapılan yorumlarda, bir dönem Türkmeneli Televizyonu haber sunuculuğu yapan Ali Davutoğlu’nun tepkisi dikkat çekti. Ali Davutoğlu yaptığı yorumda, “Bunun adı emek ve fikir hırsızlığıdır. Bu da Irak Türklerine yakışır bir davranış değildir” dedi.

İşte Ahmet Ömer Neccar’ın ‘müdür’ olduğu Türkmeneli TV’deki çalıntı sahnenin videosu:

Yorumlar (0)