VİDEO | Ahmet Ömer Neccar tarafından dolandırılan Hişam Kasap, yetkililere seslendi: Paramı istiyorum

2015 yılında Türkmeneli Televizyon Müdürü Ahmet Ömer Neccar tarafından dolandırılan İş İnsanı Hişam Kasap, “paramı alana kadar işin peşini bırakmayacağım” dedi.

03.01.2022, 21:47 Haberler
VİDEO | Ahmet Ömer Neccar tarafından dolandırılan Hişam Kasap, yetkililere seslendi: Paramı istiyorum

Dolandırılan Hişam Kasap, Kerkük’te gazeteci Eşref Kerküklü’nün sorularını yanıtladı. Kasap, verdiği açıklamada yetkililere seslendi, “hakkımı (paramı) istiyorum” dedi.

Kasap açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:

Yoksullar için hayır işi yapacağız bir haftalık senden borç istiyoruz Ankara’dan para gelecek o zaman geri öderiz. 20 milyon Irak Dinarı ile (yaklaşık 20 21 bin Dolar) 10 bin ABD Doları hasta annemi hastanede bırakıp, eve gittim evde olan bütün birikimimi alıp buna (Ahmet Ömer Neccar’a) verdim. Bu meblağı Ahmet Ömer Neccar’ın eline teslim ettim, buna Üstat Abbas Beyatlı da şahittir. Parayı verdiğime dair bana kağıt imzalatmak istediler, ‘ayıptır’ diyerek kabul etmedim. Aradan yıllar geçti zorladık sürekli. Bu zorlama dolayısı ile bir araba sattılar onun parasını bana verdiler, verdikleri parada 7 bin 800 Dolardı. Irak Türkmen Cephesi Başkanı Hasan Turan’a da gittim bu konuyu anlattım, oda bir şey yapmadı. Yetkililere sesleniyorum, hakkım olan parayı istiyorum. Paramı alana kadar işin peşini bırakmayacağım. 

Söyleşiyi izlemek için tıklayın:


banner1
Yorumlar (0)