DENK Partili Mahmut Erdem, Eşref Kerküklü'ye konuştu: 'DENK'de kavga çok derin'

DENK Partisinin etkin isimlerinden ve DENK Schiedam'in kurucusu önceki dönem grub başkanı Mahmut Erdem, aktif siyaseti ve grub başkanlığını bıraktıktan sonra ilk kez ve sadece gazeteci Eşref Kerküklü'ye konuştu. Erdem, DENK Schiedam grub...

05 Şubat 2021, 14:42 Söyleşiler
DENK Partili Mahmut Erdem, Eşref Kerküklü'ye konuştu: 'DENK'de kavga çok derin'

DENK Partisinin etkin isimlerinden ve DENK Schiedam'in kurucusu önceki dönem grub başkanı Mahmut Erdem, aktif siyaseti ve grub başkanlığını bıraktıktan sonra ilk kez ve sadece gazeteci Eşref Kerküklü'ye konuştu. Erdem, DENK Schiedam grub başkanlığı ile ilgili ve DENK Partisi kurucu liderlerinden milletvekili Tunahan Kuzu'nun son açıklaması ile ilgili geniş kapsamlı açıklamalarda bulundu.

Eşref Kerküklü'nün sorularını yanıtlıyan Erdem, sık sık DENK Parti lideri ve milletvekili Tunahan Kuzu'nun etrafındaki kişilere vurgu yaparak, "Tunahan Kuzu'nun ekibi çok bencil ve onlar Tunahan beyi yanlış yönlendirdi ve yanlış bilgilendirdi" dedi.

DENK Schiedam siyasetinin belirgin ismi Mahmut Erdem konuşmasının devamında şu açıklamalara yer verdi:

Bir insan (Tunahan Kuzu) parti lideri olmak istiyorsa önce bir çalışma yapar nabız yoklar ekibini toparlıyabilirse adaylığını koyar ve buna üyeler karar verir. Tunahan Kuzu kaliteli bir insan ama parti lideri ve ya başkanı olmak istiyorsa ee kardeşim bunun yolu böyle değildir. Biz demokratik bir partiyiz, biz PVV değiliz, tek şahıs partisi değiliz. Lütfen bazı şahıslara ve mevkilere saygı duyalım diyorum. En son gazeteci Oğuzhan Kılıç ile yaptığınız söyleşi de Oğuzhan beyde, Tunahan Kuzu'nun yorulduğuna ve karşı partilerin ve medya organlarının Kuzu'yu yorduğuna ve yıpratığına değindi bu doğru Tunahan bey çok yoruldu. 

Parti içinde sıkıntılar zaten var. Benim gördüklerim şu, Tunahan Kuzu'nun yanındakıların yönlendirmesi ile yanlış adım attığını duşunuyorum ben. Yanlış bir ekib kurdu ona dikkat etseydi keşke. Bu saatten sonra yönetim dikkat etmesi lazım. Yönetim kurulu, Selçuk abi başta olmak üzere bu insanlara (Parti içinde kalan Kuzu ekibi) dikkat etmesi lazım.


Söyleşinin tamamını izlemek için alta yer alan manşet resimine tıklayın:

Yorumlar (0)