Denk Partisi Lideri Farid Azarkan, Eşref Kerküklü'ye konuştu; Tunahan Kuzu'ya çağrı yaptı

Denk Parti Lideri Farid Azarkan, gazeteci Eşref Kerküklü'ye konuştu, milletvekili Tunahan Kuzu'nun Denk Partisiden ayrılmaması için çağrı yaptı.   Denk partisinin siyasetinde değişiklik olacağını ve eskiye göre daha kapsamlı yöntem...

27 Eylül 2020, 13:28 Söyleşiler
Denk Partisi Lideri Farid Azarkan, Eşref Kerküklü'ye konuştu; Tunahan Kuzu'ya çağrı yaptı

Denk Parti Lideri Farid Azarkan, gazeteci Eşref Kerküklü'ye konuştu, milletvekili Tunahan Kuzu'nun Denk Partisiden ayrılmaması için çağrı yaptı.

 

Denk partisinin siyasetinde değişiklik olacağını ve eskiye göre daha kapsamlı yöntem belirliyeceğini bildiren Azarkan, "üç çok iyi yönetim kurulu seçtik. kadın yöneticilerin de olmasını istiyoruz. Burdan da kadın arkadaşlara sesleniyoruz; üye olun Denk partisinde yönetime girin" dedi.

 

Kerküklü'nün milletvekili Tunahan Kuzu'nun 30 Eylül'de partiden ayrılacağı sorusunu yöneltti. Azarkan, "Kuzu'nun ayrılması Denk partisi için büyük kayıp olur. Bu nedenle partide kalması çağrısını yapıyorum ama en nihayetinde kendi kararı" diye konuştu.

 

Denk partisi milletvekili Tunahan Kuzu, 21 Mart'ta yaptığı açıklamada Denk partisinden ayrılacağını ve siyaseti bırakacağını bildirmişti.

 

Azarkan ile yapılan görsel söyleşiyi izlemek için manşet resimini tıklayın:

 



https://www.esrefkerkuklu.com/farid-azarkan-kimdir/



Yorumlar (0)